Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Help For Easy-PC Users
 Manufacturing Outputs
 "ALL COLOURS BLACK" currently non-functional.
Author Previous Topic Topic Next Topic  

lstar337

United Kingdom
10 Posts

Posted - 13 Aug 2020 :  09:38:11  Show Profile  Reply with Quote
I was plotting to PDF this morning, something I have done many times, but in spite of using my standard saved job file, my plots were coming out coloured instead of the usual black.

I looked at my job file and the "ALL COLOURS BLACK" setting was un-ticked. Strange I thought, so I re-ticked the box for all my layers and tried again. Same result, coloured output.

So I checked again, and "ALL COLOURS BLACK" is un-ticked again. In fact, I can tick the box, move to the next layer, move back, and the option is un-ticked again.

I cannot get it to stay!

This is on Ver. 23.0.5

edrees

United Kingdom
664 Posts

Posted - 13 Aug 2020 :  09:51:16  Show Profile  Visit edrees's Homepage  Reply with Quote
Seems OK on my Ver.23.0.5. If this was an global issue with this release it would have been raised before now.

Suggest you contact Tech Support as it may be down to your PC configuration?
Go to Top of Page

lstar337

United Kingdom
10 Posts

Posted - 13 Aug 2020 :  10:10:22  Show Profile  Reply with Quote
I have fixed it now. For some reason the global setting for PDF had un-ticked the option for ALL COLOURS BLACK, forcing the setting to revert on the individual layers.

Why the global setting had changed is anybody's guess.
Go to Top of Page

edrees

United Kingdom
664 Posts

Posted - 13 Aug 2020 :  10:28:13  Show Profile  Visit edrees's Homepage  Reply with Quote
Guess you are using the OUTPUT=>PLOTTING & PRINTING option.

If you just want PDFs it's much simpler/easier to just go to FILE=>PRINT where you get a much simpler PDF option.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
Jump To: